Rólunk

„Nem ma kezdtük”...


Játéküzlet! Játéküzlet! Játéküzlet! Játéküzlet! Játéküzlet! Játéküzlet!


Cégünk – a Póni játékbolt – története több, mint harminc évvel ezelőtt kezdődött. Egy kedves házaspár családi vállalkozásaként induló játékkereskedés akkor a mai szülőket látta el játékokkal. Ugye Ön is emlékszik nyelvnyújtogató kutyaház-perselyre, a tapadókorong és rugó segítségével felugró békára, vagy a felhúzható, csipegető pléh-csibére? A kedves, hasznos, fejlesztő és szeretni való játékok sora mára megsokszorozódott, az akkor még egyetlen üzlet bolthálózattá fejlődött. A játékbolt 1980 óta működik Póni néven, azóta már a gyerekeink, az unokáink számára vásárolunk benne. Igen, Ön most az ország talán legnagyobb múltra visszatekintő játékboltjában jár!

Játék, játék és játék

Játékboltjainkban a vásárlók és a megrendelők a legkülönfélébb társas játékok, puzzle-k, LEGO, MATELL, PIATNIK, SIMBA, HASBRO, PLAYMOBIL termékek, autópályák, építő- és készségfejlesztő játékok, műanyag- és fajátékok, babák, plüssjátékok, bébi játékok, hintalovak, lábbal hajtható járművek, szezonális strandcikkek, kártyák, matricák, csomagolóanyagok és rengeteg, a TV-ben is reklámozott játékok közül válogathatnak!

 

Póni: a kereskedők bevásárlóhelye


Cégünk által forgalmazott, magyar készítők által készített játékok mellett uniós, és sok más országból származó import termékeink nagyon népszerűek a kereskedők körében. Kedvező árainknak és családias hangulatú csapatunknak köszönhetően a Póni a kereskedők egyik legkedveltebb bevásárlóhelyévé vált. Több mint 5.000 árucikket forgalmazunk, jól megközelíthető helyen, jó parkolási feltételekkel.

Viszonteladói árak a weben is

Az online vásárlást kereskedők számára is ajánljuk! Az internetes vásárlás során látható árak a fogyasztói árak, azonban a vásárlás befejező szakaszában („pénztár”) már a nagykereskedelmi árakkal is számol a rendszer. Próbálja ki Ön is, dolgozzon foteljéből, időt, energiát, fáradságot – és nem utolsó sorban pénzt – megtakarítva ezzel.


Ahol sok gyerek van együtt


Az óvodák, a bölcsődék, a játszóházak, az anyaotthonok és a gyerekházak, a nevelőotthonok ugyanúgy, mint a családi napközik működése egyaránt a jövő generáció záloga. Ehhez a fontos tevékenységhez szeretnénk hozzájárulni azzal, hogy számukra az akciós termékek mellett – önmagukban is kedvező árainkból – minden termékünk esetében további jelentős kedvezményeket biztosítunk. A webáruházban történő vásárlás befejeztével rendszerünk már ezekkel a kedvezményekkel számol, dolgozik.

Jöjjön el máskor is, szeretettel várjuk!

Akcióink, újdonságaink hétről hétre változnak, készletünk pedig egyre gyarapszik. Érdemes minél gyakrabban látogatni webáruházunkat. Ha pedig közelebbről szeretné mindezeket látni, vagy kérdései merültek fel, és személyesen is megismerkedne velünk, hívjon minket telefonon, írjon emailt, vagy egyszerűen csak sétáljon be bármelyik Póni Játékboltba, ahol nagy szeretettel várjuk Önöket akár a gyerekekkel együtt is!


 

Az örök kedvenc készségfejlesztők: plüssállatok és mesekönyv


A készségfejlesztő játékok hozzásegítik a gyermekeket az egészséges fejlődéshez, ám minden játék más-más területen fejleszti a kicsiket, ezért érdemes több típust is választani. A modern készségfejlesztők mellett néhány egyszerű darab is számos szempontból fejlesztheti gyermekünket.

Fantáziafigurák és plüssjátékok segítségével történeteket lehet eljátszani, ami fejleszti a gyermek képzelőerejét, beleérző képességét. A kommunikációs képességek mellett az érzelmi intelligenciát is fejlesztik ezek a játékok. A mesébe érdemes tanulságos mesefonalakat is belecsempészni, így könnyedén láthatja az összefüggéseket a gyermek.

A mesekönyvek a gyerekszoba elengedhetetlen, hasznos kis kellékei. Ha a gyermekének már fél éves korától elkezd mesélni, a nyelvi érzék gyorsabban fejlődik. A hangsúly és a mimika a mese elmesélése közben nagyon fontos, hiszen a gyermek így érzékeli a gesztikuláció és a beszéd közötti összefüggéseket. Az illusztrációk segítségével könnyebben beleélik magukat a mesébe a kicsik, és a síkbeli, térbeli különbségeket is könnyebben érzékelik.

Tekintse meg kínálatunk készségfejlesztő játékait, de ne felejtkezzen el a mesekönyvekről és plüssjátékokról sem!Építkezés készségfejlesztéssel


Az építőkockák esetében, legyen szó akár a fa, akár a műanyag verzióról, fontos, hogy minél színesebb és érdekesebb legyen a gyermekek számára. Az építőkockáknak számos hasznos funkciójuk van, amire elsőre nem is gondolna az ember:

  • Segítik a gyermekek készségfejlődését, kreativitását és kézügyességét.
  • Türelemre és a logika használatára ösztönzi gyermekünket.
  • A kész építménnyel sikerélményt ébreszt a kicsikben, ezzel is ösztönözve őket a továbbfejlődésre, valami bonyolultabb megalkotására.
  • Az építőkocka megtalálható különböző számokkal, jelekkel és feladatokkal kombinált verzióban is, amely így nem csak a kreativitást és kézügyességet, de az elmét is fejleszti tudat alatt, a későbbiekben pedig már tudatosan.

Az építőkocka kihívás elé állítja a gyermekeket, akik játékosan küzdik le az előttük álló akadályokat, ezzel fejlesztve önmaguk képességeit. Következetességre és koncentrációra tanítja a kicsiket. Lepje meg gyermekét a játékos tanulás lehetőségével, és válassza az építőkockákat kínálatunkból!KÖZPONTI ELÉRHETŐSÉGÜNK:

Budapest

XIII. ker. Szent István park 10.

Telefon: +36-1-320-18-96


Nyitva tartásHétfőtől-Péntekig: 09.00-18.00-ig.


Szombaton: 08.00-12.00-ig